Cook recipe
Назад до каталогу
  • 30 хв. 4 порції
    Ковбаса з кукурудзою в лимонному бульйоні
    Інструкція
    1. Розігріти духовку до 225 С. Закип’ятіть воду з курячого бульйону і лимонного соку.
    2. Ковбасу нарізати на шість частин. Виріжте квадратний візерунок на одній стороні. Поріжте консервовану або свіжу кукурудзу на тонкі скибочки.
    3. Додати ковбасу і хліб у великий жароміцний посуд і залити в бульйоні з перцем. Випікати  в духовці близько 20 хв.
    4. Розріжте томати на смужки. Змішайте з петрушкою і лимонною цедрою. Посипати запечену суміш гарячою ковбасою. Подавати з хлібом, щоб ним можна було вбирати бульйон.

    Смачного!

    Інгредієнти
    Ковбаса «Елітна» «Глобино»®500 г
    Вода5 скл.
    Курячий бульйон2ст.л.
    Лимон (цедра та сік)1 шт
    Свіжа або консервована кукурудза2 кач.
    Помідор3 шт
    Листя петрушки0,5скл.
    Чорного перецю, меленого0.5ч.л.
    Хліб4 скиб.
  • 30 хв. 4 порції
    Ковбаса з пряними корінцями
    Інструкція
    1. Розігріти духовку до 175 С.
    2. Розріжте ковбасу на 8 частин. Очистіть і наріжте часник тонко і розберіть дрібні гілочки розмарину. Обсмажте ковбасу і нафаршуйте її розмарином і часником.
    3. Очистити і нарізати овочі вздовж і помістити в жароміцний посуд. Змішати з оливковою олією, сіллю, цукром, кайєннським перцем, кмином і кардамоном.
    4. Запечіть овочі в духовці близько 20 хв. Додайте ковбасу і продовжуйте запікати в духовці протягом приблизно 15 хвилин, поки овочі не стануть м'якими і ковбаса не підрум'яниться.
    5. Посипати зеленою цибулею і подавати з кускусом і  зеленим салатом.

    Смачного!

    Інгредієнти
    Ковбаса «Ласунка з вершками» «Глобино»®500 г.
    Часник6 зуб.
    Розмарин1 пуч.
    Пастернак300 г.
    Морква300 г.
    Оливкова олія2 ч.л.
    Сіль1 ч.л.
    Цукровий пісок1 ч.л.
    Кайєннський перець1 щіп.
    Кмин0,5 ч.л.
    Кардамон0,5 ч.л.
    Зелена цибуля, нарізана2 ст.л.
  • 30 хв. 4 порції
    Ковбаска з картоплею
    Інструкція
    1. Очистити і нарізати картоплю на маленькі кубики. Бланшувати її в підсоленій воді протягом 5 хвилин. Злийте. Обсмажте картоплю на вершковому маслі ( 1 ст.л.), на сковорідці поки вона не стане м'якою - близько 10 хвилин. Приправте сіллю.
    2. Ковбасу поріжте дрібними кубиками. Очистіть і дрібно наріжте цибулю. Змішайте ковбасу, цибулю, гірчицю і яєчний жовток. Покладіть суміш на сковороду і обсмажуйте на 1 ст.л. масла приблизно 5 хвилин.
    3. Наріжте петрушку. Додайте картоплю і ковбасу окремо на блюдо сервіровки і посипте зеленню петрушки. Подавати з жовтком і соліннями.

    Смачного!

    Інгредієнти
    Картопля 800 г.
    Ковбаса «Молочна» «Глобино»®550 г.
    Вершкове масло «Селянське» «Глобино»®2 ст.л.
    Сіль1 ч.л.
    Цибуля2 шт.
    Дижонська гірчиця4 ст.л.
    Жовток (варений)1 шт.
    Петрушка1 пуч.
    Для презентації:
    Жовтки яєчні4 шт.
    Солінняза смаком.
  • 30 хв. 4 порції
    Ковбасна каструлька з гірчичним соусом
    Інструкція
    1. Помийте і очистіть овочі. Наріжте їх на смужки в 1,5 см.
    2. Розріжте ковбасу на шматки. Закип'ятіть воду і розкришіть в неї бульйонні кубики. Додайте лавровий лист і перець.
    3. Додайте овочі і варіть протягом 6-8 хвилин.
    4. Додайте цибулю-порей і ковбасу. Нехай це вариться ще 1-2 хвилини. Посипати майораном.
    5. Змішайте інгредієнти для соусу і подавайте з ковбасою та овочами.

    Це страва швидкого приготування, де всі овочі і ковбаса готуються в бульйоні. А гірчичний соус ставить останній штрих!

    Смачного!

    Інгредієнти
    Картопля4 шт.
    Бруква200 г.
    Кольрабі250 г.
    Морква3 шт.
    Порей0,5 шт.
    Ковбаса «Делікатесна» «Глобино»®500 г.
    Вода6 чаш.
    Курячі бульйонні кубики2 шт.
    Лавровий лист2 шт.
    Білий перець, мелений1 щіп.
    Майоран1 пуч.
    Гірчичний соус:
    Йогурт1 ст.
    Гірчиця2 ст.л.
    Гірчиця в зернах1 ч.л.
    Сіль0,5 ч. л.
  • 30 хв. 4 порції
    Овочі з телячою ковбасою
    Інструкція
    1. Підсушіть насіння кунжуту в сухій, гарячій сковороді і відкладіть в сторону. Поріжте ковбасу на шматки. Капусту розріжте на смужки. Очистіть і наріжте цибулю. Розріжте кабачки на смужки. Очистіть моркву і розріжте її на тонкі смужки. Розділіть брокколі на суцвіття.
    2. Очистіть і натріть імбир і покладіть його в миску. Поділіть чилі уздовж навпіл, видаліть насіння і наріжте дрібно м'яку частину.
    3. Помістіть ковбасу в миску з імбиром. Роздушіть в страву часник.
    4. Нагрійте трохи масла у великій сковороді. Смажте овочі на сильному вогні. Перед подачею на стіл змішайте з телячою ковбасою і посипте кунжутом.

    Смачного!

    Інгредієнти
    Ковбаса «Теляча з вершками» «Глобино»®600 г.
    Білокачанна капуста0.25 гол.
    Червона капуста0.5 гол.
    Цибуля1 шт.
    Кабачки1 шт.
    Морква1 шт.
    Броколі100 г.
    Імбир тертий2 ст.л.
    Перець горошком1 шт.
    Рослинна олія3 ст.л.
    Перець чилі1 шт.
    Часник2 зуб.
    Смажене насіння кунжуту за смаком.
    Свіжий коріандрза смаком.
  • 30 хв. 4 порції
    Пудинг з ковбасою
    Інструкція
    1. Розігрійте пічку до 200 С. Збийте разом молоко, борошно, яйця, сіль і перець, і нехай тісто залишиться на 10 хвилин.
    2. Очистіть і розділіть цибулю. Додайте ковбасу і цибулю скибочками в змащений олією жароміцний посуд. Випікайте в духовці близько 10 хвилин.
    3. Зніміть форму, посипте розмарином і залити в тісто яйце. Випікайте в духовці близько 15 хвилин. Нарізати помідори і посипати ними зверху. Нехай обсмажиться 1 хвилину.

    Смачного!

    Інгредієнти
    Молоко3 ст.
    Борошно2 ст.
    Яйця3 шт.
    Сіль0,5 ч.л.
    Чорний перець, мелений0,5 ч.л
    Цибуля2 шт.
    Ковбаса «Боярська» «Глобино»®300 г.
    Оливкова олія0,5 ст.л.
    Гілочка розмарину1 шт.
    Помідори2 шт.
    Салат зі свіжих овочівза смаком.
  • 30 хв. 4 порції
    Смажені ковбаски з солодким перцем
    Інструкція
    1. Очистіть шкірку з ковбаси і поріжте її. Змішайте ковбасу, солодкий перець, соєвий соус, часник в мисці.
    2. Розігріти духовку до 225 С. Очистити і нарізати моркву, пастернак і картоплю на довгі смужки. Помістіть їх на змащене маслом деко. Додайте сіль і перець. Обсмажте овочі в духовці протягом 10 хвилин.
    3. Зняти деко і додати ковбасу. Запікайте додатково 10 хв. Подавати ковбасу з перцем, можливо, з соусом.

    Смачного!

    Інгредієнти
    Ковбаса «Ніжна з м’яса птиці» «Глобино»®400 г.
    Солодкий соус чилі0,5 ст.
    Китайський соєвий соус1 ст.л.
    Часнику1 зубч.
    Насіння кунжуту2 ст.л.
    Перець червоний1 шт.
    Морква4 шт.
    Пастернак3 шт.
    Картопля4 шт.
    Оливкова олія1 ст.л.
    Сіль1 ч.л.
    Чорний перець1 щіп.
  • 30 хв. 4 порції
    Смажена ковбаса з хріном
    Інструкція
    1. Очистіть і натріть хрін. Розтопіть масло в каструлі. Збийте в борошні.
    2. Розведіть з молоком, збиваючи. Варіть близько 3 хвилин. Змішайте з 2 столовими ложками хрону, гірчицею і сіллю.
    3. Наріжте ковбасу і смажте 2 хвилини з кожного боку на сковорідці з краплею олії.
    4. Подавати сосиски з соусом, відварною картоплею, додатково з хріном і зеленим горошком.

    Смачного!

    Інгредієнти
    Ковбаса «Фірмова» «Глобино»®400 г.
    Вершкове масло «Екстра» «Глобино»®2,5 ст.л.
    Соус:
    Редиска1 шт.
    Пшеничне борошно2 ст.л.
    Молоко3 скл.
    Гірчиця1 ст.л.
    Сіль0,5 ч.л.
    Для презентації:
    Картопля600 г.
    Хрін, дрібно тертий2 ст.л.
    Зелений горошок250 г.