Cook recipe
Назад до каталогу
  • "Едам Український" 45 % жиру

    Склад: виготовлено з молока незбираного, молока знежиреного, солі повареної харчової, консерванта – калій азотнокислий, натурального барвника аннато з використанням гранулят хлориду кальція, закваски мезофільних і термофільних бактерій, молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження.

    Поживна (харчова) цінність 100 г. сиру:

    жири 26,0 г., білки  26,2 г.

    Енергетична цінність (калорійність) 100 г. сиру:

    1418 кДж (339 ккал)

  • "Звенигородський Глобино" 50 % жиру

    Склад: виготовлено з молока незбираного, молока знежиреного, солі повареної харчової, консерванта – калій азотнокислий, натурального барвника аннато з використанням гранулят хлориду кальція, закваски мезофільних і термофільних бактерій, молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження.

    Поживна (харчова) цінність 100 г. сиру:

    жири: 27,5 г., білки: 25,5 г.

    Енергетична цінність (калорійність) 100 г. сиру:

    1479 кДж (363 ккал) 

  • "Російський" 50 % жиру

    Склад: виготовлено з молока незбираного, молока знежиреного, солі повареної харчової, консерванта – калій азотнокислий, натурального барвника аннато з використанням гранулят хлориду кальція, закваски мезофільних і термофільних бактерій, молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження.

    Поживна (харчова) цінність 100 г. сиру:

    жири: 29,0 г., білки: 23,0 г.

    Енергетична цінність (калорійність) 100 г. сиру:

    1506 кДж (360ккал)

  • "Гауда Українська" 45 %

    Склад: виготовлено з молока незбираного, молока знежиреного, солі повареної харчової, консерванта – калій азотнокислий, натурального барвника аннато з використанням гранулят хлориду кальція, закваски мезофільних і термофільних бактерій, молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження.

    Поживна (харчова) цінність 100 г. сиру:

    жири 26,0 г; білки 26,2 г.

    Енергетична цінність (калорійність) 100 г. сиру:

    1418 кДж (339 ккал)

  • Сирна нарізка: "Російський"

    Склад: виготовлено з молока незбираного, молока знежиреного, солі повареної харчової, консерванта – калій азотнокислий, натурального барвника аннато з використанням гранулят хлориду кальція, закваски мезофільних і термофільних бактерій, молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження.

    Поживна (харчова) цінність 100 г. сиру:

    жири: 29,0 г., білки: 23,0 г.

    Енергетична цінність (калорійність) 100 г. сиру:

    1506 кДж (360ккал)

  • Сирна нарізка: "Гауда"

    Склад: виготовлено з молока незбираного, молока знежиреного, солі повареної харчової, консерванта – калій азотнокислий, натурального барвника аннато з використанням гранулят хлориду кальція, закваски мезофільних і термофільних бактерій, молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження.

    Поживна (харчова) цінність 100 г. сиру:

    жири 26,0 г; білки 26,2 г.

    Енергетична цінність (калорійність) 100 г. сиру:

    1418 кДж (339 ккал)

  • СИР ТВЕРДИЙ «РОСІЙСЬКИЙ ГЛОБИНО»

    Склад: виготовлено з молока незбираного, молока знежиреного, солі повареної харчової, консерванта – калій азотнокислий, натурального барвника аннато з використанням гранулят хлориду кальція, закваски мезофільних і термофільних бактерій, молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження.

    Поживна (харчова) цінність 100 г. сиру:

    жири: 29,0 г., білки: 23,0 г.

    Енергетична цінність (калорійність) 100 г. сиру:

    1506 кДж (360ккал)

  • СИР ТВЕРДИЙ «СМЕТАНКОВИЙ ГЛОБИНО»

    Склад: виготовлено з молока незбираного, молока знежиреного, солі повареної харчової, консерванта – калій азотнокислий, натурального барвника аннато з використанням гранулят хлориду кальція, закваски мезофільних і термофільних бактерій, молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження.

    Поживна (харчова) цінність 100 г сиру:

    жири: 29,0 г., білки: 23,0 г.

    Енергетична цінність (калорійність) 100 г. сиру:

    1508 кДж (360 ккал)

  • СИР ТВЕРДИЙ «ЗВЕНИГОРОДСЬКИЙ ГЛОБИНО»

    Склад: виготовлено з молока незбираного, молока знежиреного, солі повареної харчової, консерванта – калій азотнокислий, натурального барвника аннато з використанням гранулят хлориду кальція, закваски мезофільних і термофільних бактерій, молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження.

    Поживна (харчова) цінність 100 г. сиру:

    жири: 27,5 г., білки: 25,5 г.

    Енергетична цінність (калорійність) 100 г. сиру:

    1479 кДж (363 ккал) 

  • СИР ТВЕРДИЙ «ГАУДА»

    Склад: виготовлено з молока незбираного, молока знежиреного, солі повареної харчової, консерванта – калій азотнокислий, натурального барвника аннато з використанням гранулят хлориду кальція, закваски мезофільних і термофільних бактерій, молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження.

    Поживна (харчова) цінність 100 г. сиру:

    жири 26,0 г; білки 26,2 г.

    Енергетична цінність (калорійність) 100 г. сиру:

    1418 кДж (339 ккал)

  • СИР ТВЕРДИЙ «ЕДАМ»

    Склад: виготовлено з молока незбираного, молока знежиреного, солі повареної харчової, консерванта – калій азотнокислий, натурального барвника аннато з використанням гранулят хлориду кальція, закваски мезофільних і термофільних бактерій, молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження.

    Поживна (харчова) цінність 100 г. сиру:

    жири 26,0 г., білки  26,2 г.

    Енергетична цінність (калорійність) 100 г. сиру:

    1418 кДж (339 ккал)

  • "Сметанковий Глобино" 50 % жиру

    Склад: виготовлено з молока незбираного, молока знежиреного, солі повареної харчової, консерванта – калій азотнокислий, натурального барвника аннато з використанням гранулят хлориду кальція, закваски мезофільних і термофільних бактерій, молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження.

    Поживна (харчова) цінність 100 г сиру:

    жири: 29,0 г., білки: 23,0 г.

    Енергетична цінність (калорійність) 100 г. сиру:

    1508 кДж (360 ккал)

  • СИР ТВЕРДИЙ «ВЕРШКОВИЙ ГЛОБИНО»

    Склад: виготовлено з молока незбираного, молока знежиреного, солі повареної харчової, консерванта – калій азотнокислий, натурального барвника аннато з використанням гранулят хлориду кальція, закваски мезофільних і термофільних бактерій, молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження.

    Поживна (харчова) цінність 100 г.сиру:

    жири: 30,5 г., білки:  23,7 г.

    Енергетична цінність (калорійність) 100 г. сиру:

    1579 кДж (377 ккал)

  • СИР ТВЕРДИЙ «ГОЛЛАНДСЬКИЙ БРУСКОВИЙ»

    Склад: виготовлено з молока незбираного, молока знежиреного, солі повареної харчової, консерванта – калій азотнокислий, натурального барвника аннато з використанням гранулят хлориду кальція, закваски мезофільних і термофільних бактерій, молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження.

    Поживна (харчова) цінність 100 г. сиру:

    жири: 26,8 г., білки:  26,0 г.

    Енергетична цінність (калорійність) 100 г. сиру:

    1473 кДж, (352 ккал)