Склад: виготовлено з молока незбираного, молока знежиреного, солі повареної харчової, консерванта – калій азотнокислий, натурального барвника аннато з використанням гранулят хлориду кальція, закваски мезофільних і термофільних бактерій, молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження.
Поживна (харчова) цінність 100 г. сиру:
жири 26,0 г., білки 26,2 г.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г. сиру:
1418 кДж (339 ккал)
"Звенигородський Глобино" 50 % жиру
Склад: виготовлено з молока незбираного, молока знежиреного, солі повареної харчової, консерванта – калій азотнокислий, натурального барвника аннато з використанням гранулят хлориду кальція, закваски мезофільних і термофільних бактерій, молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження.
Поживна (харчова) цінність 100 г. сиру:
жири: 27,5 г., білки: 25,5 г.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г. сиру:
1479 кДж (363 ккал)
"Російський" 50 % жиру
Склад: виготовлено з молока незбираного, молока знежиреного, солі повареної харчової, консерванта – калій азотнокислий, натурального барвника аннато з використанням гранулят хлориду кальція, закваски мезофільних і термофільних бактерій, молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження.
Поживна (харчова) цінність 100 г. сиру:
жири: 29,0 г., білки: 23,0 г.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г. сиру:
1506 кДж (360ккал)
"Гауда Українська" 45 %
Склад:виготовлено з молока незбираного, молока знежиреного, солі повареної харчової, консерванта – калій азотнокислий, натурального барвника аннато з використанням гранулят хлориду кальція, закваски мезофільних і термофільних бактерій, молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження.
Поживна (харчова) цінність 100 г. сиру:
жири 26,0 г; білки 26,2 г.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г. сиру:
1418 кДж (339 ккал)
Сирна нарізка: "Російський"
Склад: виготовлено з молока незбираного, молока знежиреного, солі повареної харчової, консерванта – калій азотнокислий, натурального барвника аннато з використанням гранулят хлориду кальція, закваски мезофільних і термофільних бактерій, молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження.
Поживна (харчова) цінність 100 г. сиру:
жири: 29,0 г., білки: 23,0 г.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г. сиру:
1506 кДж (360ккал)
Сирна нарізка: "Гауда"
Склад:виготовлено з молока незбираного, молока знежиреного, солі повареної харчової, консерванта – калій азотнокислий, натурального барвника аннато з використанням гранулят хлориду кальція, закваски мезофільних і термофільних бактерій, молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження.
Поживна (харчова) цінність 100 г. сиру:
жири 26,0 г; білки 26,2 г.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г. сиру:
1418 кДж (339 ккал)
СИР ТВЕРДИЙ «РОСІЙСЬКИЙ ГЛОБИНО»
Склад: виготовлено з молока незбираного, молока знежиреного, солі повареної харчової, консерванта – калій азотнокислий, натурального барвника аннато з використанням гранулят хлориду кальція, закваски мезофільних і термофільних бактерій, молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження.
Поживна (харчова) цінність 100 г. сиру:
жири: 29,0 г., білки: 23,0 г.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г. сиру:
1506 кДж (360ккал)
СИР ТВЕРДИЙ «СМЕТАНКОВИЙ ГЛОБИНО»
Склад: виготовлено з молока незбираного, молока знежиреного, солі повареної харчової, консерванта – калій азотнокислий, натурального барвника аннато з використанням гранулят хлориду кальція, закваски мезофільних і термофільних бактерій, молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження.
Поживна (харчова) цінність 100 г сиру:
жири: 29,0 г., білки: 23,0 г.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г. сиру:
1508 кДж (360 ккал)
СИР ТВЕРДИЙ «ЗВЕНИГОРОДСЬКИЙ ГЛОБИНО»
Склад: виготовлено з молока незбираного, молока знежиреного, солі повареної харчової, консерванта – калій азотнокислий, натурального барвника аннато з використанням гранулят хлориду кальція, закваски мезофільних і термофільних бактерій, молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження.
Поживна (харчова) цінність 100 г. сиру:
жири: 27,5 г., білки: 25,5 г.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г. сиру:
1479 кДж (363 ккал)
СИР ТВЕРДИЙ «ГАУДА»
Склад:виготовлено з молока незбираного, молока знежиреного, солі повареної харчової, консерванта – калій азотнокислий, натурального барвника аннато з використанням гранулят хлориду кальція, закваски мезофільних і термофільних бактерій, молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження.
Поживна (харчова) цінність 100 г. сиру:
жири 26,0 г; білки 26,2 г.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г. сиру:
1418 кДж (339 ккал)
СИР ТВЕРДИЙ «ЕДАМ»
Склад: виготовлено з молока незбираного, молока знежиреного, солі повареної харчової, консерванта – калій азотнокислий, натурального барвника аннато з використанням гранулят хлориду кальція, закваски мезофільних і термофільних бактерій, молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження.
Поживна (харчова) цінність 100 г. сиру:
жири 26,0 г., білки 26,2 г.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г. сиру:
1418 кДж (339 ккал)
"Сметанковий Глобино" 50 % жиру
Склад: виготовлено з молока незбираного, молока знежиреного, солі повареної харчової, консерванта – калій азотнокислий, натурального барвника аннато з використанням гранулят хлориду кальція, закваски мезофільних і термофільних бактерій, молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження.
Поживна (харчова) цінність 100 г сиру:
жири: 29,0 г., білки: 23,0 г.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г. сиру:
1508 кДж (360 ккал)
СИР ТВЕРДИЙ «ВЕРШКОВИЙ ГЛОБИНО»
Склад: виготовлено з молока незбираного, молока знежиреного, солі повареної харчової, консерванта – калій азотнокислий, натурального барвника аннато з використанням гранулят хлориду кальція, закваски мезофільних і термофільних бактерій, молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження.
Поживна (харчова) цінність 100 г.сиру:
жири: 30,5 г., білки: 23,7 г.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г. сиру:
1579 кДж (377 ккал)
СИР ТВЕРДИЙ «ГОЛЛАНДСЬКИЙ БРУСКОВИЙ»
Склад: виготовлено з молока незбираного, молока знежиреного, солі повареної харчової, консерванта – калій азотнокислий, натурального барвника аннато з використанням гранулят хлориду кальція, закваски мезофільних і термофільних бактерій, молокозсідального ферментного препарату мікробіального походження.